• Fri frakt över 500kr
 • 1-2 dagars leverans 
 • Alltid fria byten
 • Fri frakt över 500kr
 • 1-2 dagars leverans 
 • Alltid fria byten

VANLIGA FRÅGOR

 

Retur & Återbetalning

Hos oss på Affingos har du alltid öppet köp och ångerrätt 14 dagar efter du mottagit din beställning. För att öppet köp och ångerrätt ska gälla måste varan vara i originalskick d.v.s att den är komplett, oskadad, ej använd samt att allt emballage samt tags sitter kvar. Kläder som har fläckar, smink, parfym eller på annat sätt är använt kommer ej återbetalas och du får själv bekosta frakt om vi skall skicka plagget tillbaka. På badtrosor och bodys är det viktigt att hygienskyddet sitter kvar. Kom ihåg att alltid prova bodysuits och badtrosor med underkläder på. På grund av hygien skäl gäller inte öppet köp eller bytesrätt på strumpbyxor och mössor. 

 

Hur gör jag en retur eller byte?

1. Vik plaggen, dra upp dragkedjor och packa varorna i en förslutbar påse, säkerställ att allt orginal emballage och tags finns kvar samt plagget är oanvänd och ej har fläckar från deodorant, smuts, smink, djurhår eller spår av mat, svett eller parfym. 

2. Klicka på länken Retur & Byte, fyll i fomuläret. Är det ett byte fyller du i det i formuläret och lägger en ny beställning på det du vill byta till, vi kreditera då frakten för bytet. Hos oss är alltid byten kostnadsfritt

3. Följ returinstruktionerna du får i mailet. Returen måste alltid lämnas in hos ombud enligt instruktionen och spara alltid returkvittot tills vi fått bekräftelse att returen mottagits av Affingos. Observera att returen måste lämnas in inom 7 dagar från mottagande av returinstruktionerna.

4. När vi mottagit och godkänt returen får du ett mail och återbetalning sker senast inom 14 arbetdagar från mottangande av retur, har du valt Klarna som betalning är det viktigt att du antingen betalar eller pausar din faktura. Affingos AB står ej för merkostnader kopplat till sena betalningar.

Spara alltid ditt inlämningskvitto tills vi registrerat returen och ansvaret för returen är alltid köparen fram tills vi mottagit den.

Försändelser som skickas in med egen bekostad frakt tar Affingos AB inte ansvar för, vi tar heller inte emot returer som skickas till ombud. Endast företagspaket med leverans till vårt lager accepteras.

 

Min retur blev inte godkänd - Vad gör jag?

Om din retur inte godkänns enligt våra villkor så kan vi skicka varan tillbaka till dig mot ersättning för frakt fn. 118 kr. För att få uppgifter om hur du erlägger betalning för frakt kontaktar du oss enklast på hello@affingos.com. Om betalning ej kommit oss tillhanda inom 2 månader från beslutsdatum av retur kommer plagget kasseras.

 

Jag har valt faktura, behöver jag betala den om jag gör en retur?

Vi rekommenderar alltid att du betalar hela din faktura och inväntar kredit från oss, du kan även endast betala för de produkter du behåller på din faktura, innan fakturans förfallodatum. Vi kommer att stryka övriga produkter från din faktura så snart vi registrerar din retur. Om du väljer att retunera alla produkter i din beställning så ska du endast betala för den fraktkostnad som kunden står för vid retur (69kr). Om ditt förfallodatum börjar närma sig och du är orolig att vi inte ska hinna registrera din retur innan fakturans förfallodatum så kan du ringa Klarna på 08 120 120 10 och be dem pausa din faktura. 

 

Bekräftelse och återbetalning

Normalt är din retur registrerad och återbetald inom två veckor från då du lämnar in returen på ditt ombud. Återbetalningen sker till samma konto som du använde när du genomförde din beställning.

 

Kostar det att göra en retur?

Vid retur står du som kund för en frakt och hanteringskostnad på totalt 69kr. Att göra ett byte är dock alltid gratis hos oss. 

 

Min vara är skadad, hur går jag tillväga?

Vi granskar alltid våra produkter vid inleverans från leverantör samt innan dom packas till kund. Men givetvis kan det bli fel, skulle vi mot förmodan ha missat något på din vara så vill vi självklart gottgöra detta. Gå in på länken Retur & Byten, fyll i formuläret och du får återkoppling inom 48 timmar (Vardagar). Det är viktigt att du gör detta så fort du mottagit och granskat din beställning.

 

Leveranstid

Normal leveranstid är mellan 1-2 arbetsdagar. Tyvärr har vår kundtjänst inte möjlighet att påskynda leveransen.

 

Pris

Lägsta ordervärde på en beställning är 149 kr. Frakt för ordrar under 500 kr är på 49 kr och fri frakt på ordrar över 500 kr. Alla våra priser är inkl. moms fn. 25%, Vi reservrar oss för prisfel och felskrivningar.

 

Outhämtade Paket

Paket som inte hämtas ut, utan som går i retur till oss omfattas ej av retur- eller ångerrätten. Hämtas paketet inte ut så kommer vi att debitera dig 299 kr för att täcka frakt och administrativa kostnader. Vi står inte för eventuella faktura och påminnelseavgifter som detta kan medföra. 

 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

- Förskottsbetalning Swish 
Du betalar in pengar i förväg genom Swish, vid retur så görs kredit på samma sätt som du betalat för varan. Vi gör inga direktinsättningar till bankkonton.

 

Integritetspolicy

 

Vilka personuppgifter samlar vi in, och varifrån?

När du är i kontakt med oss och genom cookies samlar vi in personuppgifter om dig. De uppgifter vi samlar in är namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer, köp-, order- och användningshistorik, IP-adress samt information som du lämnar till vår kundtjänst.

Därför behandlar vi dina personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter för hantering av beställningar samt för att skicka meddelanden om leveransstatus.

Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra köpeavtal hos oss.

Kundtjänstärenden

Vi behandlar dina personuppgifter vid ärenden när du är i kontakt med kundtjänst för tillexempel frågor och reklamationer. Behandlingen sker för att kunna hjälpa dig med dina ärenden vilket är vårt berättiga intresse och för att uppfylla skyldighet i lag vid reklamationer, bytesrätt och öppet köp men även för att kunna lösa dina kundärenden och ge dig den bästa köpupplevelsen. Behandlingen är nödvändig för att kunna tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att hantera ärenden via kundtjänst.

Marknadsföring

Vi behandlar personuppgifter för att skicka erbjudanden, nyhetsbrev och marknadsföring via e-post, post och SMS. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt intresse av att kunna kommunicera personliga erbjudanden till dig. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföringen mot dig som kund.

Fullgörande av skyldigheter enligt lag

Vi behandlar personuppgifter för att kunna efterleva gällande lagar, t.ex. lagar om bokföring och skatt.

Behandlingen sker för att fullgöra skyldighet enligt lag.

De som får del av personuppgifterna

Vi kan komma att dela personuppgifter när det är tillåtet enligt lag. Ditt personnummer kommer också att behandlas i samband med köp på uppdrag av (eller på grund av krav från) betalnings- och kreditföretag som behöver detta i kreditupplysningssyfte.  I det fall att Affingos AB skulle avyttras kan vi komma att lämna dina personuppgifter till en potentiell köpare.

Så länge sparas personuppgifterna

Vi sparar personuppgifterna så länge som det behövs för de ändamål de samlades in eller så länge som det krävs enligt lagar eller andra författningar.

Köp och orderhistorik sparas så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa krav enligt lag.

Kundtjänstuppgifter relaterade till köp och reklamationer sparas så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa krav enligt lag. Du kan när som helst dra tillbaka ditt medgivande du gjort som tillexempel avsluta prenumeration på nyhetsbrev hos oss.

Du har enligt GDPR rätt att få tillgång till den information som vi registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

Affingos AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på hemsidan.

HAR DU FRÅGOR KRING NÅGOT INNEHÅLL ÄR DU SJÄLVKLART VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER (kundtjanst@affingos.com)

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter

Handla

Information